Усі машини нервово чешуть паркани та узбіччя, а мій Поні впевнено їде 306 без нітро, правда треба трошки звикнути до його черезмірного спокою - він флегматик
Sp1kezzz, конфіг деталей краще б показав, вельми цікаво Пробував сьгодні покататися саме в гонках, а не від ментів. А саме Тунель Верона. Ледь пару гонок витримав. Нудьга ппц Порятунок командою рулить! Більше мабуть до звичайних гонок ніколи не повернуся
Повідомлення редагував viktor112007 - Неділя, 29.07.2012, 02:44
Усі тачки намагаюся прокачувати на прискорення (на т1 - кпп на швидкість). ІМХО, деталі не впливають (не вирівнюють і не виправляють) криву прискорення, тобто у кожної деталі графік прискорення на всіх обертах двигуна пологий і він тільки приплюсовується до кривої самого авто у відсотках (решта - до макс. швидкості). Короче кажучи, якщо авто на нижніх обертах набирає швидко, а на високих повільно, то тут нічого не допоможе і всяке шамансто з підбором диталєй то брєд
Додано (29.07.2012, 22:24) --------------------------------------------- Сьогодні знову разок Дорогу біля Води проїхав проти 6-ми чоловік та проїхав другим (після Ель Каміно), ззаду залишив ще 4 зл1 і одну сильвію
Знайду ще 10 бустів і куплю комірку на Чарджер '70 - ото буде ще одна хардкорна тачка
Sp1kezzz, краще б скрін виклав із деталями. Цікаво, усі вони 4-ключові? Вчора трансмісія нарешті путяща попалась - 4 ключова на т3. Зробив апгрейд лотусу, уже показник швидкість за 700, розгін теж майже 700 Паралельно пробую апнути Тойоту мр 2, та щось не потрапляють путящі детальки.
viktor112007, у перерахунку назви 4-ключових деталей
Додано (29.07.2012, 23:28) --------------------------------------------- Можу зробити скрін, але для цього треба зайти в гру.
Краще якщо адмін дозволить, щоб хто з користувачів захотів, міг викласти свій гараж тут з усім вмістом і скрінами - ото буде круто Наприклад на головній був би ще основний топік "ГАРАЖ" де будуть ніки гравців і там вже усі тачки, тільки без музики як хотів мускул Якщо адмін не проти, хай створить відповідну тему на головній.
Sp1kezzz, підтримую! Щойно на цій тачці зробив 3 різних тачки 2 рівня, 2 мурчелаго і 1 бмв е46, довго ржав. Мене послали на *** і обізвали читером Тойота МР2 таки рулить! До речі, катався у гонці Круг Парку Розвуд, приїхав першим
Додано (30.07.2012, 20:53) --------------------------------------------- На сайті gamespot роздають коди на Porsche Boxster Spyder. Тачку дають назавжди! Я вже взяв! П/С: потрібно бути зареєстрованим! Мій порш
Додано (30.07.2012, 21:25) --------------------------------------------- На даний момент зараєструватися не можна - пише По можливості, виклади код, будь ласка. Може додам ще один до колекції
Sp1kezzz, читай інфо на останній сторінці новин, там все пише. А код так, для всіх индивідуальний і кожному дається окремо. http://nfs-world.com/forum/showthread.php?t=11&page=387 Тільки не спи, бо на скільки я знаю тачку вже досить багато народу взяли.
Повідомлення редагував viktor112007 - Понеділок, 30.07.2012, 20:54
Sp1kezzz, я теж не міг зареєструватися, але користувач на форумі все пояснив. Можна на цьому сайті зареєструватися через інший. Коротше кажучи реєструєшся тут http://www.gamefaqs.com/user/register.html Активовуєш реєстрацію у листі, котрий прийде на пошту. Потім заходиш на gamespot, логінишся Переходиш сюди http://www.gamespot.com/event/codes/nfsw_porsche_giveaway/ Дописуєш Ім'я Прізвище мило та дату народження ставиш галку на I agree і отримуєш код
Повідомлення редагував viktor112007 - Понеділок, 30.07.2012, 20:58
Додано (31.07.2012, 00:30) --------------------------------------------- Фігня якась! Якщо перемагаю у гонці, часто просто дають гроші, а карти взагалі не показуються! А як приїжджаю не першим - будь ласка, обирай яку хочеш, все є. Остататочно кидаю гонки, буду тільки від ментів ганяти.
Sp1kezzz, порша навряд чи колись продам) Але якщо дадуть якусь тачку, яка не сподобається, то її точно продам. А порш наче нічого так, хай буде
Додано (03.08.2012, 02:48) --------------------------------------------- Код FMTX-D8WQ-62S8-LSX6 на джип National Код CYXY-RVUJ-YYD7-UFDD на джип Royal
кажуть люди, що їх дають назавжди!
Додано (03.08.2012, 02:57) --------------------------------------------- Мені ці 2 гімноджипи не потрібні, я їх відразу продав. До речі, продаються вони аж за 0 рублів, тож раджу спершу попродавати навики із них та деталі - хоч якось підзаробите. 2 халявні ячейки гаража маст хев!
В найближчому майбутньому, у грі з'явиться довгоочікуваний режим драг-заїздів. На сьогоднішній день, розробники збирають інформацію і побажання гравців про те які траси вони хотіли б побачити в цьому режимі. Висловити свою думку і залишити побажання всі бажаючі можуть на офіційній сторінці гри в Facebook "Porsche Carrera GT стане одним з перших" Supercars ", яка будить розподілена в новий клас автомобілів, Car Class! Так що і Т4, Car Class'и і драг вже не загорами ...
Додано (03.08.2012, 14:21) --------------------------------------------- Драг, Т4 і Car Class повинні з'явиться вже цього місяця, чекаємо.
гімнюки баг профіксили і тепер їх через сайт активувати не можна, а в грі тільки на 3 дні в оренду. Ну хто встиг, вітання smile
ну як кажуть,хто не встиг, той запізнився моє діло маленьке, я собі взяв тачки (продав зразу ж і купив 2 порша) і подав інфу частіше заходьте тоді нічого не проспите
Додано (03.08.2012, 21:11) --------------------------------------------- SecurityGuard, ото на Новий рік себе порадуєш, так?
Sp1kezzz, лансер у мене був, чарджер теж, корола виглядає як корова Лансер мені не сподобався, а от чарджер більш-менш. А от ці джипи дійсно рахітські, не підходять вони до світу нфс. П/С: порши круті, люблю взагалі цю марку авто.
Повідомлення редагував viktor112007 - П`ятниця, 03.08.2012, 21:51