BMW 3.0 CSL Gr. 5 доступна для покупки в автодилере! Цена: 2800 SpeedBoost.
Що воно за звір не в курсі, купувати не збираюся
Додано (04.08.2012, 23:22) --------------------------------------------- Щось останнім часом мене гра розчаровує. Нагороди гімняні випадають! Де не ганяйся - чи то у гонках, чи то від ментів. Одні тупі і придуркуваті навики випадають. А де блін щось путнє типу деталей?
Мені здається, гра вже пережила пік популярності, і зараз розробники трохи потерпають від збитків, зокрема від інших продуктів ЕА. Тому вони всіляко намагаються заробити на тих, хто вже грають (вкладайте гроші, бо нічо не випадає) і залучити нових введенням якогось нового нововведення (драг, каньйон, експерименти з джипами). Ну щось типу цього
Додано (05.08.2012, 00:25) --------------------------------------------- Це не пошук себе чи ідеальної гри, це просто спосіб як більше заробити Особисто я в гру не вклав ні цента, усе що маю - заробив різними багами і недоробками розробників ну і трохи везінням (рандомом). Гра набридає досить швидко, і ,зрештою, починаєш заходити, щоб просто позбирати каміння або просто дізнатись про ще якийсь новий баг у грі. Отака ця гра, перспективи не видно
Поважаю! я теж! Я б не сказав, що компанія терпить збитки - кожного дня з'являється куча нових гравців. Ти тільки подивись скільки у них не фейсбуці лайків. І їх більшає і більшає. Якщо чесно, то мене гра повністю задовільняє. А якби ще б деталі та зовнішній тюнінг частіше випадав, взагалі було б усе супер А взагалі я не любитель онлайн-ігор. TES Skyrim, Mass Effect Batman Arkhem City і т.д. рулять! Для мене інтерес у нфс ворлд полягає у тому, щоб назбирати дофіга крутезних тачок і прокачати їх якомога крутіше
назбирати дофіга крутезних тачок і прокачати їх якомога крутіше --це не проблема . вже не одному допоміг з платиновими деталями .від вас всі дані для входу в гру і незбирані камні хоча б один день .продаєте всі непотрібні деталі ,а також навики,залишаєте собі все максимальне.в гру заходжу під ніками :--------LUKOIL11---------PUSTOMYTYLVOV-------BOOST111UA------777911. . допоможу всім бажаючим.... nfs-world.in.ua ЇЗДЖУ В СВОЄ ЗАДОВОЛЕННЯ !!!!
Повідомлення редагував brigll - Понеділок, 06.08.2012, 09:05
написав Дрю листа - нехай при введенні класів повиправляють характеристики тачок. Хоча навряд чи їх там читають, вони ж бо такі неприступні
Додано (06.08.2012, 21:44) --------------------------------------------- Сьогодні побачив у знайомого встановлений Карбон з його класами і керуванням, де старі потерті тачки рвуть з місця швидше всіх, проте, в поворотах вимагають справжньої майстерності
А тут усі маскл-кари зробили наперед аутсайдерами, окрім декількох винятків. Маскл-кар - виключно американське авто, та ще й таке, що може пилитись в гаражі кожного американця. То де ж їх в біса патріотизм? цього ніяк зрозуміти не можу Тліє ще надія, що при введенні класів усіх їх реабілітують, і коли у грі побачиш гравця на авто класу "маскл", ти зрозумієш, що ця людина справжній віртуоз, так як вправно володіти таким звіром справжнє ремесло
Додано (08.08.2012, 01:00) --------------------------------------------- На цьому тижні ЕА почнуть розповідати про нові класи тачок, частинами звичайно. Драг введуть найближчими місяцями, Кареру ДжТ (перший суперкар) - цими тижнями. Ось так ось
Додано (08.08.2012, 01:18) --------------------------------------------- Народ, в кого немає проблем з верифікацією пошти, зайдіть на той форум і запитайте щось у розробників (ви всі зареєстровані), бачив, Дрю відписує. Сам написати не можу, не подобається їм моя пошта @i.ua Хто може, запитайте чи будуть змінювати характеристики старих машин!!
Ще жодного разу не спілкувався із розробниками жодної гри і не хочу у майбутньому. Хай краще мене приємно патчами дивують П/С: сьогодні вперше розігнав свою ламбо до швидкості 381км/г, було круто! Ще б шини 4-ключові знайти і літав би взагалі під 400 км/г
Зонду Роадстер роздавали ВІП-гравцям, принаймні так пишуть. Я сам зустрічав у деяких гравців, а в автосалоні немає, по іншому це ніяк не можна пояснити А от Астон Мартін припадає пилом ще з попередніх оновлень, ніяк не наважуюця ввести
Отаке чудо сьогодні потрапило у гонитві за діамантами, навіть не вельми щасливий що виграв таку деталь. Сподівався що трапиться щось путяще на т1 щоб мр2 прокачати, а тут такеее. Коротше треба, мабуть, ще якусь кобилу т3 купувати і прокачувати. Поки що не визначився яку
Класи автомобілів - керування, прискорення та максимальна швидкість
Минулого тижня ми опублікували тизер про функцію майбутні класи автомобілів. Ми сказали, що це буде колосально, дана функція матиме вплив на багато інших функцій в Need For Speed World. Сьогодні ми почнемо говорити про те, як автомобільні класи впливають на рейтинг авто, тюнінг, керування, прискорення та максимальну швидкість. Почнемо з того, що загальна оцінка автомобіля базуватиметься на його керуванні, прискоренні та максимальній швидкості (відома як «КПШ») статистиках. Коли ми вперше почали працювати за класами автомобілів ми знали, що нам потрібно для поліпшення нинішньої КПШ рейтинговоъ системи так це те, що ми і зробили. Ми повернулися і покращили настройки системи, так що це більш точне уявлення про реальну продуктивність авто. В результаті цього доопрацювання більшість (якщо не всі) машини будуть мати інші КПШ значення, ніж ті, що ви звикли бачити в грі (алілуя ). Так що тепер у нас є точна система оцінки автомобіля, ми можемо почати зараховувати всі машини в один з шести класів автомобілів. Автомобілі більше не поміщені в тіери, тіерів більше не буде після того, як будуть реалізовані автомобільні класи. Замість цього, автомобіль потрапить в один з класів нижче в залежності від його загальної оцінки:
"Е" клас = 0 - 249 рейтингу "D" клас = 250 - 399 рейтингу "С" клас = 400 - 499 рейтингу "В" клас = 500 - 599 рейтингу "А" клас = 600 - 749 рейтингу "S" клас = 750 - 1000 рейтинг
Важливо відзначити, що автомобілі не будуть обмежені тільки одним класом, вони будуть рухатися між класами по мірі додавання / видалення запчастин. Наприклад, ви можете взяти "D" класу автомобіля і оновити до "B" класу, додаючи кращі запчастини продуктивності на нього. Аналогічно, якщо ви видалите ці деталі від автомобіля він впаде назад у вихідний клас. Вам доведеться спробувати різні поєднання запчастин продуктивності, щоб побачити, як далеко ви можете просунути свою тачку! Там буде також випадки, коли автомобілі не зможуть вийти з свого класу, це будь-які автомобілі, які починаються в класі "S". Завтра ми поговоримо трохи про те, як класи авто впливають на автомобілі з точки зору ціноутворення, грошові, бустові авто, рівні водіїв і багато іншого. Залишайтеся з нами!