всі почали бавитись world of tanks до речі класна гра я тепер тільки в ній і сиджу
я у неї вже більше року граю качаю американців, німців та французів, радянська техніка щось не пре а у нфс заходжу останнім часом лише щоб забрати діаманти
Додано (05.07.2012, 23:29) --------------------------------------------- Народ, що нового? Знову всі підряд бухають?
дякую! скоріше був би якийсь код на бусти - хочу купити якусь норм тачку т1, хоча б mr2 до речі, яку краще купити т1? крім тої, що із сабвуфером - на ту до пенсії бусти не назбираю Чорт! Класна ця ламбо на 7 днів! Як буде місце у гаражі, обов'язково куплю. І пофігу на характеристики, творці гри дурні. Дуже занизили характеристики, зробили це авто по суті т2, а не т3 як має бути.
Повідомлення редагував viktor112007 - П`ятниця, 06.07.2012, 21:06
скоріше був би якийсь код на бусти - хочу купити якусь норм тачку т1, хоча б mr2
"Бустові" не означає "нормальні". У кожному класі є свій відповідник за інгейм-кеш, який нітрохи (ну трохи ) не поступається бустовим варіантам: в т1 - Шевролет Шевіль СС в т2 - Шевролет Ель Каміно СС в т3 - Ламборджині Марчейлаго
Не та це гра, у котру я гроші б закидав. Лише у world of tanks кидаю і то дуже рідко. Зараз маю 1256 бустів і це при тому, що жодного разу не купував. Як буде ще код на бусти 100% собі якусь тачидлу прикуплю. Хоча б тойоту мр2
Незнаю як вам а мені як отримав 50 лвл гра стала нетака цікава поскоріше б добавили T4 Хто в які онлайн ігри грає або грав Day Z (Arma2) хтось грає як вона ?
я граю в the Hunter, battlefield play4free, world of tanks -от і все із онлайн-ігор пробував якось left 4 dead 2 - не пішло, до дідька важко у неї грати швидко вбивають сволочі
Counter-Strike, COD 4, Quake III, Батлфілд, Л4Д. А в плані гонок, за НФС мені більше подобається FlatOut 2, який також круто грати з друзями чи по нету. Взагалі, якщо граєш зі знайомими людьми, то від будь-якої гри можна отримати значно більше вражень і емоцій
разраби гоніть халявні бусти! хоча б 500 і куплю собі тойоту мр2, тим паче нещодавно на форумі читав що саме ця тачка просто головний звір т1, деякі гравці навіть кажуть що вона, якщо добре її прокачати, навіть з т2 тягатися може
SecurityGuard, Crime Craft українська онлайн-гра 2009-го року, якби не попередній пост навіть і не знав про її існування По самій грі нічого толкового не знайшов що на що схоже яка ціль гри. Одним словом, якщо не важко, чи не міг би створити невеликий огляд гри в спеціальній темі?
бачив відео і відеоогляд цієї цяцьки - не вражає, як на мене APB Reloaded набагато краще, до того ж там можна на тачках їздити
Додано (12.07.2012, 20:36) --------------------------------------------- на цьому тижні мають бути коди на Cadillac CTS-V
Додано (15.07.2012, 05:51) --------------------------------------------- BMW M3 GTR E46 що за хріновина сталася із цією тачкою? керуватися стала наче старий роздовбаний запорожець! разробники втиху погіршили керування чи що? нічо не допетраю, таке відчуття, що Ламборджіні за 2,5 лимони легше керується ніж ця беха
Додано (16.07.2012, 00:31) --------------------------------------------- соррі, у грі нічого не відбувається, хоч код підходить
Додано (16.07.2012, 00:34) --------------------------------------------- Це стартер-пак для іншої гри від ЕА. На буржуйських форумах пустили утку, але джерело вже знайдено: http://www.jeuxvideo.com/news/2012/00059986-fetez-le-14-juillet-avec-command-conquer-tiberium-alliances.htm
Був вже зрадів на хвильку халявній тачці чи то бусту
Повідомлення редагував Sp1kezzz - Неділя, 15.07.2012, 23:34
Sp1kezzz, так, я теж цей код вже бачив. Походу ЕА глюканули і написали що він для нфс ворлд
Додано (20.07.2012, 01:17) --------------------------------------------- Ех, знову всі як повимирали! Щодня заходжу на форум - нічого нового, нікого нема
З нагоди другої річниці НФС Ворлд заплановано тиждень святкування, що розпочався зі вчора. Протягом тижня (разом з вихідними) будуть проводитись різноманітні конкурси, розіграші, роздаватися коди на бусти та введуть новий автомобіль класу т2 за ігрову валюту (машина під полотєнцом, але схожа на камаро зл1). Цікаво, що тиждень вже розпочався, а подарунків і кодів та і авто ще не видно, але це все ж в стилі ЕА - спочатку напитись, а потім під кінець святкувань роздати нужденним по шматку пирога у вигляді 750 бустів. Ну що ж, будемо чекати і на свою частку, а для своїх (тих, хто вкладає свій кеш у цю демо-гру) нагадую, що при купівлі бустів на суму від 8000 - Порш ДЖТ 3 РС в подарунок. Шоп вони скисли жаднюги
Sp1kezzz, да ващє. Аж самого зло бере. Я вже сподівався, що сьогодні якусь тачку дадуть чи хоча б код на бусти - фіг там. Треба чекати, може й нам щось перепаде
Ось воно оновлення! О ні, цього ніхто не чекав: абсолютно нова машина з'явилась у грі. Хто б міг подумати, це Chevrolet Camaro ZL1 (дякую, що хоч безкоштовно, але то буде видно). Особисто я вже в шоці А для людей, які досі грають цю гру і якимось чином ще не добрали 50-го рівня повідомляю: на протязі усього тижня буде діяти бонус 2х репутація. Якщо ви ще не прокачалися багом від розробників чи трейнером від хакерів, то вперед!! Також у гру додадуть 6 нових треків, побачимо Додадуть нову функцію для камери (невже камера хак?), зацінимо Також погрожують усунути ще пару невеликих багів, сподіваюсь то не баг у порятунку командою чи 51% у спринтах. Добре, чекаємо, качаємо оновлення, побачимо, зацінимо