ідея ) давайте в наступному фесті пограємо в квача є два варіанти або на полі для гольфу там помістяться всі але трошки напряг бо машини не будуть таранитись і не завжди будеш знати чи тобі передали астафету ) або на стадіонах по 5 чоловік на кожному ( тобто 10 чоловік грають в квача а решту ганяють гонки а потім міняємся
1. Час - не визначено 2. Місце зустрічі - Стадіон Набережної 3. Спілкування через 15й канал (поїздка)
ІІ Шоу-програма, Етапи:
1. Спрінт гуртом через місто (див. справа у прикріпленнях) Автопробіг, розігрів. Відбувається на 15му каналі (т.я. кожен канал - паралельний вимір ). Це скоріше так, для хохми - без переможців і програвших.
2. Кваліфікаційні заїзди Тут вже починається найцікавіша і найбільш важка в організації частина. Усе буде залежати від кількості наперед заявлених осіб. Розбиваємо усіх учасників на групи (8 чол). Кожна група проїжджає спринт (який - не визначив). І зараз, увага, сама хохма: гонка буде тривати доти, доки до фінішу не доберуться першими троє різних чоловік (виходить мінімум три гонки, якщо переможець попередньої не проїхав черговий раз першим і т.д.) Таким чином з кожної групи залишиться по 3 чоловіка.
3. Гонка за визначення фіналістів(траса на 99 км) Усі "потри" чоловіка, що залишились з кваліфікації ділимо всього на 2 групи (ну більше 16и - це не реально ). Гонщик, що перший перетнув фінішну пряму попадає у фінал. Таки чином фіналістами стають усього дві людини.
4. Фінал!!!!! У фіналі буде драг (ну не на 402м, але яка різниця ). Проводиться відповіно до 1го етапу (безпосередньо в місті, див. зліва у прикріпленнях). Зрозуміло, що до фіналу доживуть найшвидші, отже це їх стихія + ніяких бонусів і переваг з рівнями - тільки пряма дорога, стіни, трафік та вітер у вухах .
5. Нагородження Скажу прямо, ну тут я вже безсилий. На бусти не багатий. Можна просто звести переможця з майбутнім переможцем для визначення абсолютного переможця
І ще.... майже не забув
ІІІ Запрошення:
Людей з вулиць, які не в курсі подій краще не брати.
Тому. Пропаганда буде проводитись таким методом:
Всіх українців запрошуємо взяти участь у фесті, що відбудеться цієї (неділі). Усі подробиці наnfs-world.in.ua Якщо ви бажаєте долучитися, пишіть у відповідній темі(....) або просто в чатnfs-world.in.ua (реєстрація в такому разі непотрібна).
Щодо дати проведення, нічого не можу сказати. Мені здається краще взагалі провести це дійство у будній день, типу понеділок чи в інший.
Автопробіг - це така справа, але якщо все буде добре і люди будуть у курсі справ (як я вже писав - люди не з вулиць), я думаю вони будуть непроти. Тим більш а як ще можна гуртом проїхатись?
Щодо нагород, то я взагалі нічого не зрозумів, що ті медальки і куди їх. Ну хіба що в сайт, але тоді прийдеться всіх учасників змушувати реєструватися, моє ж побажання - залишити рєястрування не обов'язковим, а ті, хто не хочуть, хай пишуть в чат і їх теж буде почуто.
Ну скажу так:20грн як вступний внесок можу дати.Бачу нiхто тут не займався органiзацiею гонок в реалi i не знаэ що для того щоб щось заробити треба щось потратити...
Prorace81 я щось не догнав ти на гроші ганяти хочеш чи просто внесок в розвиток форуму?? (чи розвиток Sp1kezzz'а бо кажу ж не догнав ) Трохи корисної інформації :)
Вступний внесок в актив Фесту!Переможець забирае все.Ну чи якось подiлити мiж 1,2,3 мiсцем. Обираеться людина яка вiдповiдае за це-КАЗНАЧЕЙ клубу.Вiн видкривае на себе е.гаманець. Хто хоче активно приймати участь у Фестi(брати участь у заiздах)платить певну суму за реестрацiю. Так робиться в реалi:учасники платять вступнi внески з яких i складаеться призовий фонд Чемпiонату.I повiрте суми там iнколи мають бiльше як три нулi. От я i кажу:для того щоб отримати потрiбно деколи щось потратити.Ну i хто не ризикуе... Чому б не потратити припустимо 20грн а виграти 200...
Повідомлення редагував Prorace81 - Середа, 14.03.2012, 00:10
Згоден з Бідним студентом. Студенти- народ реально бідний , але й 200грн на кишеню теж звучить) Організація цих маштабів займе багато часу, а може й взагалі не втілитись у реальність...
Ну не знаю задум звісно хороший, але форус на мою думку ще не "доріс" до цього, а так взагалі усіх "клієнтів" розлякаємо Але все ж вирішувати треба спільноті, а не одній людині Трохи корисної інформації :)
Повідомлення редагував Super_ololo - Середа, 14.03.2012, 00:33
Ви краще програму складайте для безкоштовного заїзду. Ще не вистачало щоб облажалися як той раз тільки вже на гроші
Програма Sp1kezzza непогана!Чому ii не взяти за основу?
Quote (Sp1kezzz)
І Організація:
1. Час - не визначено 2. Місце зустрічі - Стадіон Набережної 3. Спілкування через 15й канал (поїздка)
Перед фестом непогано було б зробити репетицiю.Та й мiсце зустрiчi можливо бiльш спокiйнiше вибрати...
Quote (Sp1kezzz)
ІІ Шоу-програма, Етапи:
1. Спрінт гуртом через місто (див. справа у прикріпленнях) Автопробіг, розігрів. Відбувається на 15му каналі (т.я. кожен канал - паралельний вимір ). Це скоріше так, для хохми - без переможців і програвших.
Згоден з пробiгом в колонi.Буде своерiдна реклама... Так що вирiшуйте з орг.питаннями i вперед... В фонд Фесту можу пожертвувати 1000 бустiв."Безвозмездно"